Top Sanitairreiniging Geheimen

Een geconcentreerde, zure reiniger reiniger, mag gebruikt worden vanwege reinigen en ontkalken van algemene wasruimte oppervlakken.

Een temperatuurwijzer draagt verder voor met uitstekende reinigingsresultaten. Dit apparaat kan zijn uiterst veelzijdig en vervaardigd ordelijk buiten chemicaliën te benutten. In dit uitgebreide uitrustingspakket bestaan 2 vloermondstukken (wegens schurend en hygiënisch reinigen) inbegrepen, evenals ons geïntegreerd opbergvak vanwege benodigdheden, ons geïntegreerde kabelhaak en een buishouder vanwege ruimtebesparende opberging.

Ons zuurvrije reiniger voor wc en wasruimte. Reinigt en zorgt een langhoudende aangename geur. Dikvloeibare rooie vloeistof, bestaan uit surfactanten en emulgatoren die lichaamsvetten en schuim oplossen.

Regelrecht advies Aarzel ook niet teneinde contact betreffende ons op te nemen. We mogen u allemaal vertellen over dit assortiment, prijzen, levertijden en een mogelijkheden om monsters op te vragen.

Passend voor vele toepassingen. Maak een helft aangaande een doek vochtig betreffende water en reinig dit oppervlak.

Perfect wegens desinfectie in combinatie betreffende de Desinfectie foamspray 2036094. Behandeling biociden betrouwbaar. Bekijk vóór gebruik aanvankelijk dit etiket en een productinformatie.

Limonella is fris geurend en lang werkzaam waardoor dit buitengewoon passend is voor toepassing op sanitair, tegelwerk, trappenhuis en zwembaden.

Verwijdert doelmatig kalkaanslag en cementsluier, uitermate passend wegens dit periodiek reinigen betreffende sanitair.

Wij lopen gaarne voorop waar dit gaat teneinde vernieuwing en correctie. Betreffende ons nieuw elan en een wind overvloedig in de zeilen hoort verder een andere site. De nieuwe website is overzichtelijker geworden en ...

Verminderd efficiã«nt kalkaanslag en cementsluier, uitermate bestemd wegens het periodiek reinigen betreffende sanitair.

Altijd mits 1e op een hoogte met andere middelen, koopjes en verdere! Schrijf jouw nu in vanwege de nieuwsbrief!

Meteen advies Aarzel niet teneinde aanraking betreffende ons op te nemen. Wij kunnen u dan ook allemaal zeggen over het assortiment, prijzen, levertijden en een opties teneinde monsters op te vragen.

Bestemd voor ettelijke toepassingen. Maak de helft met de doek vochtig betreffende water en reinig dit oppervlak.

Breaker mag worden gebruikt vanwege dit grondig ontkalken aangaande roestvrijstalen toiletten, urinoirs en bidets. check here Vanwege al die wasruimten.

Het Cleancare collectie bestaan uit middelen die in persoonlijk beheer zijn ontwikkeld en gefabriceerd, aangevuld met beroemde en kwalitatief hoogwaardige merkproducten met betere kwaliteit fabrikanten ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *